Verzending en verzendkosten

VERZENDING

Bestellingen worden 1x per week (woensdag verwerkt). In onderling overleg is het mogelijk de bestelling op een andere dag te verwerken. Als PostNL de post op tijd verwerkt en de bestelling is voor 15.00 gedaan, heb je jouw bestelling de dag na verzending binnen. Dit garandeert Deco Your Day echter niet. Mocht een deel van de bestelling niet op voorraad zijn, of een andere levertijd hebben, dan kan de levering langer duren. Bestellingen worden zoveel mogelijk als één pakket verzonden, dus de langste levertijd geldt.

Deco Your Day is niet verantwoordelijk voor het te laat leveren en/of zoek raken van (een deel van) je pakketje tijdens het vervoer, uit overmacht. Wel zal ik mijn uiterste best doen om vertraging in aflevering te voorkomen.

 

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Brievenbuspakket met track & trace €4,15
Standaard pakket met track & trace €6,95

Gratis verzending bij bestelling boven €75,-

 

RETOUR

Producten mogen, mits onbeschadigd en ongebruikt, retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur de producten samen met het Modelformulier voor herroeping retour (verzending op eigen kosten of gratis terugbrengen). Het te ontvangen bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van geretourneerde producten op uw rekening gestort.

Klik op de onderstaande link voor het modelformulier voor herroeping
Modelformulier voor herroeping

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik op de onderstaande link voor de algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden